Журналіст Олександр Демченко приголомшив українців прогнозом про те, що лідер "Квартал 95" Володимир Зеленський може зняти свою кандидатуру із президентських виборів.

Володимир Зеленський

Про це повідомляє "Обозреватель".

Журналіст вважає, що гучна заява може прозвучати уже дуже скоро - 8 березня команда "Вечірнього кварталу" традиційно дає великий святковий концерт. На думку Демченка, саме під час концерту Володимир Зеленський може зробити відповідну заяву.

"У цей день Зеленський може повторити те, що він сказав у новорічну ніч, тільки з точністю до навпаки: "Я не йду!", - і зняти свою кандидатуру на користь якогось іншого кандидата. Може навіть вказати "Голосуйте за ...". До цього Зеленський напише свою передвиборчу програму і навіть збере 2,5 млн грн застави в ЦВК ", - прогнозує Олександр Демченко.

Популярні новини зараз

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Володимир Зеленський

У контексті політичного прогнозу журналіст порівняв Володимира Зеленського із французьким коміком Мішелем Колючи.

"У 1980-му році артист теж балотувався на пост глави держави. Але за місяць до виборів він знявся з перегонів і закликав голосувати за опонента чинного президента", - резюмував Демченко.

Нагадаємо, четвертого березня кандидат в президенти Володимир Зеленський зустрівся з представниками провідних зарубіжних ЗМІ.

Володимир Зеленський

Про це повідомляє "Хвиля".

Наразі вже відомо, що кандидат у президенти провів зустріч з представниками The New York Times, Bloomberg, Le Figaro, Atlantic Council, The Economist, Der Spiegel, The Washington Post та інших.

Відзначається, що у ході зустрічі Зеленський відповів на всі питання, які так цікавили західних журналістів.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в команді кандидата в президенти Володимира Зеленського розповіли, як вони боряться з антирекламою. В інтерв'ю "Українській правді" керівник діджитал-відділу штабу Зеленського Михайло Федоров заявив, що вони "спустошую кишені політичних опонентів".

"Ми нещодавно викотили наш основний сайт - zе2019.сом. Там у нас є стаття зі скріншотами цієї антиреклами. Ми ЗАКЛИКАЄМО людей: якщо ви бачите цю рекламу, то натискайте на неї максимально і завжди - щоб витрачати бюджети наших опонентів", - каже Федоров.

Також Знай.ua писав про те, що організація громадського контролю "ОПОРА" зафіксувала на концертах "Ліги сміху" політичну агітацію за кандидата у президенти Володимира Зеленського.