31 января стало известно, что кандидат в президенты Владимир Зеленский є лідером президентського рейтингу, складеного соціологічною групою "Рейтинг" з 6 тисяч респондентів. Про це пише telegram-канал партії "Команда Зеленського".

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський наразі являється лідером президентського рейтингу, якого підтримують 19%, в той час, як Юлію Тимошенко — лише 18,2%, а Петра Порошенко - 15,1% респондентів.

Крім цього, повідомляється, що майже 70% опитаних вважають, що країні потрібні радикальні зміни, а 7% зменшилась кількість людей, які думають, що їх голос нічого не вирішує.

"Ці та інші позитивні статистичні дані про лідерство Володимира Зеленського в президентському рейтингу мають позитивний результат завдяки вашій підтримці та знанні того, що разом ми досягнемо результату! Тільки разом ми можемо зрушити з місця боротьбу з корупцією та перемогти зловживання посадами, тільки разом ми зможемо встановити відповідальну та чесну владу. Ми не обіцяємо, ми просто працюємо і виконуємо, як завжди прозоро та відкрито до вас", - пишуть на каналі.

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Володимир Зеленський (автор "Кварталу 95")

Раніше ми писали, що нещодавно на великі екрани вийшла стрічка за участю актора Студії "Квартал 95" та кандидата у президенти України Володимира Зеленського "Я, ти, він, вона".

Цю роботу більшість критиків назвали успішною, але мало хто пам'ятає, що для гумориста це не перші спроби в кіно, навіть не враховуючи "Слуги народу".

Свого часу велику популярність отримав фільм "Службовий роман" – сучасна версія історії про кохання, котру артисти разом із режисером переробили на свій лад.

Тоді саме Зеленський і його команда переписали більшу частину сценарію – особливо для персонажа "Вірочки" (її зіграв Павло Воля). Самому Зеленському дісталася роль Новосельцева.

Нагадаємо, Зеленському запропонували зайняти місце Януковича в Межигір'ї.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Зеленський показав Україні першу декларацію.

Також портал "Знай.uа" писав, що Зеленський оприлюднив повний текст програми "Слуги народу".