Народні артисти України Світлана та Віталій Білоножки підтримали ініціативу президента Академії Політичних наук Петра Мироненка в спеціальній програмі Гордона. Тільки попросили знятися з виборів не Порошенка, а Володимира Зеленського.

Подружжя вважає, що Зеленському поки рано йди в Президенти України з огляду на те, що люди його сильно люблять через кар'єру коміка. Вони стверджують, що є людина, яка зможе повернути країну до життя і це Смєшко.

А сам Зеленський зможе потім "прийти на все готове":

"У мене є мрія, щоб Володимиру Зеленському, людині, яку ми любимо, який ще не дійшов до піку своєї популярності і який ще, можливо, не розуміє, що від любові до ненависті один крок, приснився сон. В якому до нього прийшов би Бог і сказав: "Коли ти народився, я поставив тобі мітку, щоб ти володів масами. Я тобі дав талант. Володя, ти йдеш у політику, але ти не зовсім готовий. Люди тебе люблять, і нехай вони тебе люблять ще багато років, але є людина, яка може повернути країну до життя. Цій людині нічого не треба, він не хоче йти в політику. Він просто тобі допоможе. У тебе є час. Ти ще будеш президентом, народ тебе полюбить і не розлюбить. Даруй людям мистецтво, а свої голоси віддай йому [Смішко]. Нехай він трошки попрацює, а потім прийдеш ти на все готове", – сказав Віталій.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Світлана Білоножко

Але в даний момент Україні потрібен сильний військовий політичний діяч, як вважає Віталій.

"Генерал де Голль кілька років керував країною, і вона стала цивілізованою. Нам теж потрібен "генерал де Голль". Смешко – людина, яку поважають у всьому світі. Людина, яка є членом всіх світових політичних клубів. У нього хороша освіта і багато заслуг. Нам потрібен такий чоловік" - уточнив Білоножко.

Віталій Білоножко

Користувачі в соцмережах почали активно висловлюватися на рахунок даного інциденту: "О! Вирішили про себе нагадати і заробити!", "Ніколи! Поїдуть слідом за Повалій.", "Шановні Білоножки, я про вас була кращої думки і мабуть не одна я."

Не так давно колега Володимира Зеленського - Станіслав Боклан - висловився на рахунок походу на вибори Володимира.

Володимир Зеленський і Станіслав Боклан

Він сказав, що Володимир Зеленський є одним з найбільш чесних, справедливих і нормальних його друзів. А так само, закликав людей, які намагаються його скривдити, робити це тихо. Станіслав не єдиний став на захист Володимира Зеленського. Також, заступилися за товариша та Євген Кошовий з Катериною Осадчою. Багато зірки показали свої наміри захищати і підтримувати слугу народу публічно.

Нагадаємо, дружина Зеленського зробила гучну заяву.

Портал Знай.uа повідомляв, що Зеленський похвалився своїми досягненнями за океаном.