Кандидат у президенти України від політичного руху "Слуга народу" Володимир Зеленський може відмовитися від посади, навіть отримавши перемогу на виборах. Принаймні, так вважає блогер Роман Шрайк.

Як стверджує журналіст, актор і художній керівник студії "Квартал-95" Володимир Зеленський може зробити ставку на осінні парламентські вибори.

"Квартал 95" із концертом в Ужгороді

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Показати ще

Користувачі вже висловилися з цього приводу, дехто навіть погодився із думкою:

Але у цьому сценарії дуже багато непояснених речей. Приміром, навіщо тоді Зеленський запустив велику програму під назвою "Країна мрії"? Невже тільки заради того, аби просунути партію у парламент? Навряд чи.

"Квартал 95" із концертом в Ужгороді

Останні кроки слуги народу свідчать про те, що він якраз спрямований і на власний результат. Зустріч із потенційним електоратом, зокрема форма її проведення – невимушена і головне максимально неполітизована це підтверджує.

Дивіться: Зеленський про владу

Більш того, Зеленський взявся обговорювати вирішення ключових проблем і скандалів в Україні. Поспілкувався із "євробляхерами", попросивши їх розрахувати оптимальну як для водіїв вартість розмитнення. І ті блискавично швидко підтвердили: новий законопроект готові представити на огляд.

Дивіться: Зеленський про розмитнення

Згодом Зеленський висловився стосовно ситуації з MARUV і результатів Національного відбору на Євробачення. Він прозоро натякнув на найвідоміший бізнес в Україні: цукерки, мовляв, у Росії продавати можна, а співачці туди їхати – ні? Тоді закон, як каже кандидат, повинен бути один для всіх.

Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019

Ми не знаємо, як розгортатимуться події далі, але судячи з кроків команди "Слуги народу" обмежуватися тільки проходженням до парламенту вони не збираються.

Дивіться: Зеленський у Львові

Нагадаємо, кандидат у президенти України від політичного руху "Слуга народу" Володимир Зеленський підняв вкрай болюче питання для водіїв і пішоходів зокрема: розмитнення авто на іноземних номерах та наші розбиті дороги.

Як повідомляв "Знай.ua", екс-губернатор Одещини, колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі в одному з останніх інтерв'ю розповів відверто про своє ставлення до Володимира Зеленського в якості ймовірного президента України. Також "Знай.ua" писав, що народний артист Станіслав Боклан, який зіграв прем'єр-міністра у серіалі "Слуга народу", заступився за Зеленського.