Народний депутат Борислав Береза відреагував на слова покаяння скандального дуету Анна-Марія.

Про це він написав у власній сторінці на Facebook.

Зокрема, нардеп відзначив, що скандальний дует продовжує "гнути свою лінію" та підтримує анексію Криму Росією.

"У нас не сталінські часи і діти за батьків не відповідають. Але якщо батьки, в аннексованом Криму, зрадили Україну і вірою і правдою служать загарбникам, а їхні діти не називають Росію окупантом і агресором, якщо вони не можуть назвати чий Крим і якщо їм лояльність Кремля важливіше України, то вони лише підтверджують приказку, що "Яблуко від яблуні недалеко падає"", - зазначив нардеп Борислав Береза.

Крім того нардеп відзначив, що має особисте право вибору не не бажає підтримувати скандальний дуте, адже, як громадянин України має право вибору.

Популярні новини зараз

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

"Це їх вибір. Але і у мене є право на мій вибір. І я не хочу, щоб подібні манкурти представляли мою Батьківщину на міжнародному конкурсі, нехай це і Євробачення. Хочуть жити з такими поглядами - нехай живуть. Але поки в включеному Криму ФСБ вистачає татар і українців за проукраїнську позицію, поки гинуть наші хлопці на Донбасі, поки захоплений Крим і частина сходу України, поки Сенцов, Карпюк та інші нудяться в неволі, поки українських моряків захоплюють в Азові, до тих пір люди з антиукраїнськими поглядами не ті, хто має право представляти Україну", - відзначив нардеп.

Більше того нарддеп відзначив, що скандальний дует тапк і не прововив жодного сова про приналежність Криму, адже їхня мати "працює" у так званому "уряді" Криму.

"Мені зрозуміло чому дует Анна-Марія не говорить про те чий Крим. Адже їх мама Лариса Опанасюк в даний час проживає в Сімферополі, є заступником так званого голови Ради міністрів Криму і керівником апарату "Свемон". А в 2014 році вона була нагороджена медаллю Міноборони РФ "За повернення Криму". Їх тато прийнявши присягу служив окупантам і ще недавно був суддею в захопленому Криму. Але мені не зрозуміло, як можна було йти на національний відбір маючи батьків колаборантів і розділяючи їх погляди. Тому говоримо дівчаткам, які не знають чий Крим і хочуть зберегти кар'єру своїх батьків, "прощайте" і робимо вибір з решти", - додав Береза.

Нагадаємо, MARUV їде на Євробачення.

Як повідомляв "Знай.ua", марш окупантів в Криму обернувся ганебним провалом.

Також "Знай.ua" писав, що Притула притиснув до стінки скандальну учасницю Нацвідбору MARUV.

95 Квартал на передовій