Відомий український актор, телеведучий, шоумен і лідер студії "Квартал 95" Володимир Зеленський активно веде сторінки в соцмережах і часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя. Після того, як артист заявив про політичні амбіції та участі в президентській гонці, до нього підвищена увага. Наприклад, у його сторінки в Instagram стало більше підписників. Але, незважаючи на передвиборну кампанію, Володимир Зеленський живе звичайним життям, робить свою основну роботу і просто радіє простим речам.

Так, артист вирішив трохи пожартувати і виклав в мережу кумедне фото, на якому позує біля автобуса, мабуть, під час однієї із зупинок під час свого турне по Україні. Як відомо, команда студії "Квартал 95" їздить по країні і дає концерти в українських містах. На фотографії, яка з'явилася в записі Зеленського, він позує біля відкритих дверей автобуса і спираєтся на нього, розкинувши руки в сторони. Цим фото артист показав, як потрібно оформляти агітаційний автобус кандидатів у президенти.

"Наша політ. реклама на автобусі! Як змогли #ЗеКоманда #зробимоцеразом", - написав Володимир Зеленський у підписі до фотографії. Численні шанувальники артиста і тепер уже кандидата в президенти не залишили без уваги його нову публікацію і почали активно її коментувати.

"А що, так теж можна?!", "Шедевр", "Молодці. Креатив рулить", "Удачі Вам", "Слуга народу! Як не крути", "Шикарно! Жива реклама – це найкраще!", "За кермом міністр транспорту?", "З гумором у Вови все в порядку, насмішив", "Це дуже сильно! Зе!автобус", "Без гумору зараз нікуди! Спасибі вам за рекламу!", "Хочу таку рекламу собі на авто", - пишуть в коментарях до фото Зеленського.

Нагадаємо, Володимир Зеленський показав своїх майбутніх виборців.

Популярні новини зараз

Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку

Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше

Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Зеленський показав Україні першу декларацію.

Також портал "Знай.uа" писав, що Зеленський оприлюднив повний текст програми "Слуги народу".