На російському телебаченні заговорили про знищення державності України. Про те, що Україну необхідно разгроми заявили в ефірі російського пропагандистського Першого каналу.

Відповідну заяву зробив головний редактор журналу "Арсенал вітчизни" Володимир Мураховський.

"Якщо ми визнаємо, офіційно визнаємо, що Україна - нацистське держава. Ми чого чекаємо? Як спадкоємці народу, який розгромив нацизм, ми що не знаємо, як вирішується це питання? Це військовий розгром, потім повна люстрація і денацифікація", - заявив Мураховський.

Він вважає, що до 2014 року Росія Україну своїм супротивником не вважала, проте з тих пір ситуація змінилася. У Росії в п'яти прикордонних з Україною областях з'явилися "необхідні компоненти збройних сил". При цьому Збройні сили України "відновили певною мірою свою боєздатність" з початку війни в Донбасі.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Мураховський як підтвердження власної точки зору навів слова президента РФ Володимира Путіна про те, що в разі загострення в Донбасі "буде загроза державності України" - "будуть розгромлені збройні сили" і створена "ситуація для нормалізації політичного процесу".

Раніше повідомлялося, що Нещодавно відбулося засідання комітету з питань спрощення процедур торгівлі Всесвітньої торгової організації, на якому Україна заявила про те, що Росія не виконує санкції щодо свободи транзиту.

"зокрема, представники української делегації звернули увагу членів комітету про введення РФ заборони на ввезення на їх територію окремих товарів, що переміщуються транзитом через територію України з третіх країн, які є членами СОТ", - таке повідомлення розмістило у себе на сайті Міністерства економічного розвитку і торгівлі

Нагадаємо, Ердоган публічно принизив Путіна. Він отримав відчутний удар по самолюбству.

Як повідомляв Знай. ua, Путін не виконує нові санкції. Україна поскаржилася на Росію.

Знай. ua писав, що Володимир Путін отримав травму. Олімпійський чемпіон травмував Путіна.