Прихильники кандидата від політичного руху "Слуга народу" останнім часом постійно стають на захист Володимира Зеленського. Дехто з них просто симпатизує коміку, а інші навіть доступно пояснюють, чому не будуть голосувати за чинного гаранта, як приміром блогер під ніком Don Alexeich.

Він зазначив, що нікому не дорікає з політиків, просто в них давно розчарувався:

Порошенко з дружиною

"… попередні опитування дуже не об’єктивні, але серед своїх знайомих більшість хоче проголосувати за Зеленського. І повірте що не в тому справа з ким він, а в тому, що не вірять більше іншим. Метод тримання людей в злиднях і підкиду кістки раз на рік вже дійшов апогею. Люди бояться про це говорити, бо вже надивилися на тисячі ботів, які кидаються на того хто проти їхнього кандидата. Бояться накидів з сторони інших. Але всі вже втомилися. Лиють бруд один на одного".

"Квартал 95", концерт команди Зеленського у Житомирі

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Показати ще

Він додав, що нинішній президент на його думку не виконав своїх обіцянок, тому що рівень життя в країні не став вищим:

"Квартал 95" у Івано-Франківську

"Як щось зробив добре, то напевне і проголосувати не шкода би було. Але розумію що то утопія. А розтолковувати бідним про те що вони живуть щасливо і в достатку, то вже маразм і параноя. Я атеїстично налаштована людина, почав молитися щоб тільки не було зашквару в суспільстві. Ми і так маємо багато біди на нашій землі. Я розумію також що мій кандидат, за якого я хочу віддати свій голос не пройде, бо його задавлять десятки інших технічних. Але у випадку як Зеленський і Порошенко увійдуть у другий тур, я віддам голос за Зеленського. Це моя особиста думка. Я не нав'язую її і прошу поваги до моєї думки. Може Зеленський і не зробив нічого для мене і моєї країни, але це не зробив, виглядає краще ніж …зробив", - підсумував блогер.

Дивіться: тур Зеленського із "Кварталом 95"

Нагадаємо, Порошенка, Тимошенко, Зеленського та інших кандидатів перевірили на чесність.

Як повідомляв "Знай.ua", Вакарчук поскаржився на Зеленського. Також "Знай.ua" писав, на кандидата у президенти від політичного руху "Слуга народу" Володимира Зеленського готується спланована "атака". Її узгоджують таємно і хочуть залучити чимало людей.