Зрив президентських виборів 31 березня і їх подальший перенесення стає все більш реальною перспективою розвитку подій.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав відомий політичний експерт Дмитро Джангіров, повідомляє ХВИЛЯ.

За його словами, чим ближче дата виборів, тим більше у Президента приводів не допустити їх проведення в призначений час. «Втім, якщо провести аналогію з шахістом, то перед тим, як скинути фігури з дошки, команда ПАП продовжує за новою вважати і перераховувати варіанти, виходячи з ситуації, що на дошці позиції», - вказує він.
Сьогодні Порошенко вже не допоможе навіть висновок до другого туру президентських виборів Юрія Бойка. «На сьогодні навіть гринівскій СОЦИС не в змозі« намалювати »це в соцопитуваннях, а в реаліях це ставитися до фантастики, причому - глибоко ненауковою ... Правда, тут є один« подсценарій », вже названий злими язиками« поцілунок Іуди »- якщо Бойко при розкладі в другому турі Петя / Юля закличе голосувати за Тимошенко, а свої ресурси «на місцях» використовує в зворотному напрямку ... », - коментує Джангіров.

Він також вказує на те, що на цих виборах сітки підкупу паче не будуть ефективні. «Їх ефективність сумнівна, вже все про них знають, а глава МВС Аваков публічно« кошмарить »організаторів 3 роками в'язниці, згідно із Кримінальним кодексом ...», - вказує експерт.

По суті у Петра Порошенка щоб перемогти залишається тільки скасування або перенесення виборів.
На думку Джангірова, для цього має відбутися як мінімум три події, і бажано одночасно: «втручання Росії» в процес виборів, «військова агресія» і внутрішня дестабілізація.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

1) Про втручання Росії постійно говорить Президент і його оточення, як публічно, так і на зустрічах з іноземними політиками і дипломатами. Але, головне, що ця тема є мейнстрімной на Заході.

Команда ПАП до традиційними «пропагандою Ольгинська тролів в соцмережах» та «втручанням в роботу з сервером ЦВК», всюдисущих російських хакерів, готує тему «масових порушень при голосуваннях жителів непідконтрольних територій». Вже сьогодні «начорно» існує проект демонстрації в день виборів теле- картинки нібито з масовою реєстрацією і завезенням жителів самопроголошених республік на контрольовану територію Донецької та Луганської областей для «мотивованого голосування» за Головного Агента Кремля. (Ні, не за Бойко / Вілкула / Мураєва! Здогадалися? Ні, і не за Зеленського!).
2) Для демонстрації «російської агресії» потрібно загострення або уздовж лінії розмежування, або в Азовському морі. Не буду смішити військових своїми гіпотезами - вони і без мене знають, як це професійно зробити, благо з іншого боку «партія війни» не менше численна і впливова, ніж наша.

3) Внутрішню нестійку стабільність вже почали «качати» повністю підконтрольні Банковій і Володимирській радикали, при цьому, імітуючи і опозиційність Президенту. Як ми бачимо, їх протистояння з поліцією легко довести до точки кипіння ... А якщо потрібно - і далі ..

"Крім того. серед технічних кандидатів у ПАП є люди з міжнародним авторитетом (Мороз, Богомолець), чиї заяви про неможливість проведення виборів в таких умовах можуть бути сприйняті частиною горезвісної «міжнародної громадськості» », - стверджує Дмитро Джангіров.
«Крім того, є фактор ЦВК, яка має чималі повноваження в сфері регулювання виборчого процесу і повністю підконтрольна Президенту: найпростіша думка -« в знак протесту проти дестабілізації ситуації »члени ЦВК можуть відмовитися виконувати свої обов'язки (або« за покликом серця »або« під тиском радикалів, що паралізували роботу ЦВК »)», - зазначає він ще один найважливіший фактор під час виборів.

Він також особливо наголошує на тому, що «час Ч гострій стадії політичної кризи, що приводить до переносу може бути як перед першим, так і перед другим туром - в залежності від перспектив ПАП туди потрапити, причому перед другим туром - в рамках усього вищевикладеного - подсценарій «поцілунок Іуди» може бути особливо затребуваний ... »

«Так що спроби перенести президентські вибори на осінь і провести їх разом з парламентськими - для чого і була зроблена спроба ввести воєнний стан на 2 місяці з« заходом »на терміни виборчої кампанії - ще будуть активно обговорюватися на Банковій ...», - резюмує Дмитро Джангіров .

Як повідомляв "Знай.ua" раніше, у Зеленського зробили термінову заяву щодо виборів: чи не пізніше 5 днів.

Також "Знай.ua" повідомляв: "Дорожче гречки, дешевше гідності: голоси українців купують за 500 гривень."

Як писав "Знай.ua", "Зарплати в обіцянках політиків: хто розщедриться на 500 євро, а хто - на прожитковий мінімум."