Відомий український актор, телеведучий, шоумен і лідер студії "Квартал 95" Володимир Зеленський активно веде сторінки в соцмережах і часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя. Після того, як артист заявив про політичні амбіції та участі в президентській гонці, до нього підвищена увага. Наприклад, у його сторінки в Instagram стало більше підписників. Але, незважаючи на передвиборну кампанію, Володимир Зеленський живе звичайним життям, робить свою основну роботу і просто радіє простим речам.

Так, у Львові відбувся концерт студії "Квартал 95", точніше два концерти, і обидва пройшли з аншлагом. Про це Володимир Зеленський повідомив на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши нове відео. В ролику можна побачити прогулянку Зеленського та його колег-гумористів по Львову. Кварталівці натовпом пройшлися вулицями культурної столиці, спілкувалися з людьми і пили каву. Ну і, звичайно, фотографувалися та спілкувалися з шанувальниками і майбутніми виборцями.

У підписі до відео Володимир Зеленський написав: "Дякую! Львів! 2 аншлаги, крута екскурсія, запашна кава і багато теплих людей!". Численні шанувальники артиста і тепер уже кандидата в президенти не залишили без уваги його нову публікацію і почали активно її коментувати.

"На сторінку Садового зайдіть, там про це все є. Та й в інтернеті ще до цього була інформація що буде власний мітинг", "Володя тільки ПЕРЕМОГА!", "Не звертайте уваги на провокації! ВЕСЬ НАРОД З ВАМИ!", "Приїздіть до Харкова!", "Чекаємо в Маріуполь", "Ти наш президент!", "Краматорськ чекає свого нового президента", "Народні герої", "Перемоги на виборах! Ми підтримаємо!", "Приїжджайте в Кам'янець-Подільський", "Коли в Дніпро?", "Рональд Рейган по-українськи", - пишуть у коментарях до відео.

Нагадаємо, Володимир Зеленський показав своїх майбутніх виборців.

Популярні новини зараз

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Зеленський показав Україні першу декларацію.

Також портал "Знай.uа" писав, що Зеленський оприлюднив повний текст програми "Слуги народу".