Новий образ народного депутата Ірини Луценко спровокував активне обговорення у користувачів соціальних мереж. Журналіст Сергій Іванов звернув увагу на колірну гамму одягу народного обранця. Цим він поділився на своїй сторінці в Facebook, де опублікував фото і підписав його: "Судячи по колірній гамі одягу, "Жінка III тисячоліття" до дев'ятого травня готова".

Фотографія викликала бурхливу реакцію у користувачів мережі, які не поскупилися на їдкі коментарі: "Це костюм бджілки! це на ранок!", "Оси це костюм, а не бджілки", "В селі в такому жуков кропити теж можна…", "Повелитель колорадо — Іра", "Типу деверсант, а може і в тил "ДНР" закинуть", "Гнати жопорукого стиліста", "Я так розумію, вона навіть переодягалися не буде", "Постаріла версія бджілки Майї, тільки бджілка так губи бантиком не складала, скромніше була…", "Судячи з положення губ, готова не тільки 9 травня", "Пілотка з зіркою і можна відправляти охороняти вічний вогонь", "Обережно, а то вас всіх винесуть", "Їй не вистачає мітли – всього-навсього".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що колишня порадниця екс-президента України Віктора Януковича обурилася з приводу того, що останнього засудили до 13 років ув'язнення. Вона заявила, що вирок несправедливий, оскільки під час правління Януковича українцям жилося набагато краще, на відміну від нинішніх днів.

Популярні новини зараз

Водіям дали всього 10 днів: як уникнути неочікуваних штрафів

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа": Ірина Луценко в ефірі на телеканалі накинулася на Зеленського із звинуваченнями. Свою промову народний депутат почала з впевненості в тому, що у фінал виборів вийдуть Порошенко і Зеленський, після чого активно пройшлася по останньому. Як заявила Луценко, Зеленський – російський бізнесмен і володіє в країні-агресорі купою нерухомості. Крім того, вона обізвала кандидата в президенти російським пропагандистом, який отримав багатомільйонну виплату від Міністерства культури Росії за пропагандистський фільм.

Також "Знай.uа" писав, що представник президента у Верховній раді вважає вирок екс-президенту Віктору Януковичу занадто легким і розповіла, що ГПУ вже готує апеляцію.