Мера Києва і в минулому боксера Віталія Кличка забрали в лікарню в Австрії, у міст Санкт-Йоганн-ін-Тіроль. Це офіційно – такий коментар дала прес-секретар Кличка Оксана Зінов'єва виданню Liga.net.

За словами Зінов'євої, відразу з Давосу, Швейцарія, де проходив економічний форум, Кличко відвезли в австрійську клініку. Це сталося 26 січня.

Як розповіла прес-секретар, дала про себе знати стара травма спини – загострилися її наслідки. Спортивне минуле дало про себе знати, тепер Кличко проходить обстеження та реабілітацію.

Як розповіла Зінов'єва, травма не має відношення до недавньої лижної прогулянки мера. Деталі прес-секретарю невідомі, проте вона стверджує, що Кличко не оперували.

Крім того, прес-секретар не повідомила про дату повернення мера до своїх обов'язків міського голови. При цьому додала, що у зв'язку з тим, мер відклав робочий візит в Осло.

Популярні новини зараз

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

Показати ще

Нагадаємо, Кличко отримав травму спини в 2007 році, коли готувався до бою з американцем Джамилом Макклайном в Мюнхені. За словами самого Кличка, травма виникла під час розминки. Бій з Макклайном був відкладений, а українець переніс операцію.

Нагадаємо, раніше Кличко осоромився в Давосі: від сміху не зміг втриматися навіть брат.

Кличко не зміг вимовити слово digitalization ні з першою, ні з другої спроби.

Дивіться: Кличко і digitalization

Мер Києва Віталій Кличко потрапив у невеликій словесний конфуз на Всесвітньому економічному форумі в Давосі. Під час обговорення цифровізації української столиці Кличко не з першого разу зміг вимовити слово "digitalization".
Своїм ораторським мистецтвом столичний градоначальник порадував рідного брата, українського боксера Володимира Кличка. Про це в п'ятницю, 25 січня, повідомляє видання "Літери".

"Класика жанру", - підписала відео редакція, розміщене в Instagram.

Нагадаємо, Віталій Кличко видав черговий "перл": відповідаючи на питання про декомунізацію знаменитої арки Дружби народів і монумент Батьківщина-Мати, мер Києва заявив, що необхідно створювати нові пам'ятники, які б дійсно погрожували", маючи на увазі слово "прикрашали".

Як повідомляв портал Знай.uа Віталій Кличко порадував українців черговим перлом про калошах, який виявився ще крутіше, ніж легендарний "завтрашній день", який, за словами мера "не всі можуть дивитися.

Знай.uа в честь дня народження Віталія Кличка зібрав кращі словесні ляпи київського мера.