Стало відомо, що знаменита студія кандидата в президенти України Володимира Зеленського "Квартал 95" придумала вирішення однієї з найбільш важливих проблем нашої країни, яка близька кожному громадянину.

Відповідна публікація розміщена на офіційній сторінці "Квартал 95" у соціальній мережі, передає Politeka.

Володимир Зеленський

"В нашій країні дуже багато проблем. Але є одна, яка близька кожному", — йдеться у повідомленні.

Варто звернути увагу на те, що на опублікованих кадрах можна побачити уривок з серіалу "Слуга Народу", в якому показується, чому в Україні немає якісних доріг. Однак Володимир Зеленський миттєво знаходить рішення – він дає в два рази менше грошей і часу.

Популярні новини зараз

Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Показати ще

"Швидко і якісно", — говорить він під час спілкування з так званим міністром інфраструктури.

Раніше повідомлялося, що нещодавно мережа облетіла новину про те, що чинний гарант нібито викликав на килим гумориста Студії "Квартал 95" Володимира Зеленського. Так, днями кандидат у президенти це підтвердив особисто. Він навіть не заперечував, що Порошенко на нього ображений за деякі жарти в його бік.

Зустріч, як сказав Зеленський, відбулася в стінах Адміністрації Президента. Ініціювали спілкування представники українського лідера.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський розповів, що, у разі перемоги на президентських виборах, ліквідує "всю корупцію" в Україні і встановить для всіх без винятків однакові правила.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський заявив, що перше рішення в разі його перемоги на виборах, давно визначено – це буде особиста розмова з президентом РФ Володимиром Путіним щодо тимчасово окупованих територій Донбасу і анексованого Криму.

Також портал Знай.uа писав, що політична партія "Слуга народу" на позачерговому засіданні в понеділок прийняла рішення про висунення шоумена, художнього керівника студії "Квартал 95" Володимира Зеленського кандидатом у президенти України.