Якщо український шоумен Володимир Зеленський переможе у президентських виборах, то може чудово вжитися в політичному світі. Такого результату подій дуже боїться глава Російської Федерації Володимир Путін. Про це заявив політолог Олег Соскін, передає Politeka.

Згідно з соцопитуваннями, у другий тур на сьогоднішній день виходять два кандидати – Юлія Тимошенко і Володимир Зеленський. На думку фахівця, якщо Зеленський стане президентом, то для Путіна і всіх інших правлячих еліт деяких держав це буде дуже складний варіант, тому що "з таким вони не грали".

Соскін переконаний, що для них він буде "котом у мішку". Адже зараз абсолютно неможливо спрогнозувати, як Володимир Зеленський себе поведе. Він – людина театрального жанру, причому сатиричного і комедійного. Володимир Путін буде шокований, якщо в Україні переможе його тезка.

"В нього трапиться ступор. Адже Володимир Путін – КГБіст, а у таких все завжди розкладено по поличках. А з Володимиром Зеленським так не вийде, його неможливо "розкласти по поличках", у нього дуже багато облич, і в цьому його перевага", — пояснив політолог.

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

За його словами, можна бути впевненими, що з Зеленським Путін не зможе побудувати хороші відносини.

"Але вже зараз можна сказати абсолютно точно, що Володимир Зеленський – боєць. Він – не мимрить і не серпанковій панночка. Він – досить сильна людина", — зазначив Олег Соскін.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський розповів, що, у разі перемоги на президентських виборах, ліквідує "всю корупцію" в Україні і встановить для всіх без винятків однакові правила.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський заявив, що перше рішення в разі його перемоги на виборах, давно визначено – це буде особиста розмова з президентом РФ Володимиром Путіним щодо тимчасово окупованих територій Донбасу і анексованого Криму.

Також портал Знай.uа писав, що політична партія "Слуга народу" на позачерговому засіданні в понеділок прийняла рішення про висунення шоумена, художнього керівника студії "Квартал 95" Володимира Зеленського кандидатом в президенти України.