Президент України Петро Порошенко підписав закон про внесення змін до Бюджетного кодексу, проект якого був прийнятий Верховною Радою в кінці 2018 року, значиться на офіційному ресурсі Верховної Ради.

Володимир Гройсман та Петро Порошенко

Внесені до Бюджетного кодексу зміни передбачають встановлення бюджетних правил, таких, як дефіцит державного бюджету і обсяг надання державних гарантій, затвердження Стратегії управління державним боргом на середньостроковий період.

Державний бюджет України на 2019 рік

Також в Бюджетному кодексі з'явилося положення про доступ інформації про бюджет, в нього входить публічне представлення інформації про виконання бюджетних програм та про показники результату діяльності розпорядників бюджетних коштів, а також оцінка ефективності бюджетних програм.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Дивіться: Бюджет України 2019: деталі

Нагадаємо, з'явилася інформація, що керівник київського офісу Костянтин Килимник дуже багато разів обговорював "мирний план по Україні" з колишнім керуючим передвиборних кампаній Януковича і Трампа американським політтехнологом Полом Манафортом.

Як повідомляв "Знай.ua", експерт пояснила популярність шоумена Володимира Зеленського у якості кандидати у президенти України.

Також "Знай.ua" писав, що президент Дональд Трамп знову порушив проблему з мігрантами та звернувся до уряду США з пропозицією.