Український журналіст Іван Яковина проаналізував імовірність перемоги шоумена Володимира Зеленського у президентських виборах.

Володимир Зеленський

Про це пишуть ЗМІ, посилаючись на коментарі журналіста.

Яковина відзначає, що в усьому світі в останні кілька років визначення кандидата "клоуном" - це майже запорука успіху його виборчої кампанії.

"Трамп, Дутерте, Босонару, Сальвини - все звідти. Навіть улюблений багатьма Макрон в першу чергу - прекрасний шоумен", - каже журналіст.

Популярні новини зараз

В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Показати ще

Дональд Трамп

Експерт пояснює це тим, що в демократіях лідерів зараз вибирають надмірно широкі народні маси - люди, дуже розпещені увагою до себе. Найкрутіші корпорації планети платять космічні гроші, аби тільки захопити і розважити покупця, переконавши його купити свій продукт або послугу.

Тому абсолютно природно, що для цього артисти годяться набагато краще, ніж сухі і зважені політики з бізнесменами. У великій політиці для успіху бути шоуменом вже не погано, а, навпаки, просто необхідно. Інакше ти не виграєш конкуренцію за увагу виборця.

Володимир Зеленський

Журналіст приводить переконливі приклади - Трамп, скажімо, став відомий світові не як політик, а як скандальний телеведучий.

Дональд Трамп

В рамках передачі про Голобородько менеджери Зеленського могли відпрацювати купу самих різних технологічних прийомів, протестувати їх на живий публіці, виміряти її реакцію і відгук.

"Я впевнений, що ідея видати його в ефір замість Порошенко в новорічну ніч, повністю перебивши порядку гаранта, - не остання "фішка" кампанії", - каже експерт.

Володимир Зеленський

Не важко передбачити, що нові виступи Зеленського будуть страшно обурювати навколополітичних болотце, масово підриваючи пукає, викликаючи скрегіт зубовний і вимоги "вибачитися і покаятися".

"Трамп, скажімо, складав про опонентів дикі історії, що не мають відношення до реальності, він говорив речі, які викликали острах у всій американській політоти. І нічого - народ із захопленням це все приймав", - розповідає журналіст.

Дональд Трамп

"Зеленський буде діяти приблизно так само. Ну, скажімо, він оголосить, що обміняє всіх депутатів на Сенцова. Якщо він буде постійно бомбити виборця такими промовами, уникаючи будь-яких нудних розмов про свою програму, команді або конкретні плани на майбутнє, він обов'язково стане президентом", - резюмує експерт.

Нагадаємо, в ніч з 31 грудня на 1 січня артист 95 кварталу Володимир Зеленський у новорічному привітанні повідомив, що буде балотуватися в президенти України.

Як повідомляв раніше Знай.ua, шоумен і комік Володимир Зеленський зібрався балотуватися в президенти.

Також Знай.ua писав про те, що Володимир Зеленський вкрай рідко з'являється на публіці зі своєю другою половинкою.