З'явилася інформація про можливу зустріч лідера Північної Кореї Кім Чен Ина та президента США Дональда Трампа. Глава КНДР розповів, коли може відбутися нове побачення.

Про це стало відомо завдяки повідомленню агентства AFP.

За інформацією журналістів, лідер КНДР сказав, що готовий зустрітися з президентом США Дональдом Трампом "в будь-який час".

Дональд Трамп та Кім Чен Ин

"Кім попереджає, що Північна Корея може розглянути можливість зміни курсу, якщо США збережуть тиск", - повідомляє AFP в Twitter.

Популярні новини зараз

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Показати ще

Варто нагадати, що президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган дав доручення главі МЗС країни Мевлют Чавушоглу підняти питання про вільний прохід через Керченську протоку і повернення захоплених Росією українських кораблів. Про це народний депутат України Мустафа Джемілєв повідомив в інтерв'ю виданню Укрінформ.

"Глава МЗС Туреччини Мевлют Чавушоглу сказав, що президент Ердоган дав йому доручення на всіх платформах піднімати питання про вільний проход Керченською протокою і необхідність повернення наших суден, захоплених в полон", - наголосив Джемілєв.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент РФ Володимир Путін не привітав українського гаранта Петра Порошенка з Новим роком – його прізвища не виявилося серед світових лідерів. Про це стало відомо з привітання, опублікованого на сайті Кремля. Загалом Путін відправив листи представникам близько 40 держав. Зокрема, президенту США Дональду Трампу.

У вітальній листівці заявив про готовність Росії до діалогу. Новорічні привітання від глави Російської Федерації надійшли також президенту Білорусі Олександрові Лукашенку, канцлеру Німеччини Ангелі Меркель і сирійському лідерові Башару Асаду. Серед світових лідерів не було в списку не тільки Порошенка, а ще й президента Грузії Саломе Зурабішвілі. Не хотілося б проводити паралелі, але все ж таки.

Нагадаємо, США припинили своє членство в ЮНЕСКО: внески не платять вже понад 7 років.

Як повідомляв Знай.uа мрійники Путіна назвали дату запуску "Північного Потоку-2".

Знай.uа писав, Путін до смішного просто підлизався до Трампа: з прийдешніми.