На окупованій території Донбасу викрали бойовика Дениса Лотова.

Про це в Twitter повідомив блогер Necro Mancer.

«Співробітники МВС ЛНР» викрали бойовики Дениса Лотова, який незадовго до цього поділився цікавою інформацією про ліквідованого ватажка т. н. «ДНР» Олександра Захарченко.

«З-під одного «цілодобового спостереження» Лотова «викрали», під іншим він спокійно дзвонить, куди хоче», — повідомляє блогер.

Популярні новини зараз

Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок

Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Показати ще

Терористи стверджують, що «Денис Лотов ... був викрадений співробітниками» МВС ЛНР «за прямою вказівкою« міністра МВС ЛНР »І.А. Корнета з території ДНР».

В одній з соцмереж якась Олена Лотова пише, що вона по телефону размовляла з Денисом Лотовим, він «затриманий і подробиць не повідомив».

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Російська Федерація продовжує нарощувати свої військові угруповання поблизу державного кордону України. зокрема, станом на кінець грудня 2018 року, біля кордонів України і на тимчасово окупованій території АР Крим розгорнуто 28 батальонно-тактичних груп. Загальна чисельність зазначених військ (без урахування дислокованих на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей) становить близько 53 тис. військовослужбовців.

Як повідомляв портал "Знай.uа", мережі оприлюднили відео про те, як на тимчасово окупованому Донбасі терористи навчають стріляти з автомата маленьку дівчинку, батько якого воює в підрозділі "Привид". Малолітній дитині, одягнений у військову форму, дають в руки ППШ і заявляють, що необхідно вбивати "нацистів". На відео можна почути, як каже батько дитини, якого з малих років вчать стріляти. Роман бере участь у війні на боці бойовиків "Привид". Знімає відео бойовик запитує у дівчинки, готова і до служби. "Так", - відповідає Богдана.

"Знай.uа" писав, що пропорные пункти наших військ були обстріляні з БМП-2 в районі селища Новотошківське на Луганському напрямку з гранатометів різних систем і стрілецької зброї поблизу населеного пункту Водяне на Маріупольському напрямку.