Про це стало зрозуміло з його слів на прес-конференції.

"Там майже щодня люди гинуть. Мирні. Ми надаємо допомогу, і гуманітарну, людям, які проживають на цій території. Тільки для того, щоб їх остаточно там не з'їли, не розчавили і не порвали. І будемо це робити далі. Тому що спроби вирішити питання політичного характеру з допомогою сили, а ми бачимо це протягом кількох років з боку київської влади, вони приречені на провал. Це треба зрозуміти", - говорить президент Росії.

Путін

Він сказав, що Україна все ще один з найбільших економічних партнерів РФ, і Росія завжди була за "мир і процвітання" на всій території України, в тому числі і на території Донбасу.

Нагадаємо, Путін назвав себе порядною людиною і повідомив про весілля: кому так не пощастило

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Президент РФ Володимир Путин заявил, що рано чи пізно на кому одружується.

Про це опальний лідер заявив, відповідаючи на питання журналіста про те, коли і з ким російський президент збирається одружитися, передають російські ЗМІ.

"А ви одружені? Сам одружений і мені того ж бажає. Будемо вважати, що я відповів на це питання. Хоча, як порядна людина, я напевно буду зобов'язаний колись це зробити", - спробував пожартувати російський лідер.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Путін про таємну зброю Росії: нехай потім не пищать

Росія нарощує військовий потенціал і виробляє нові види озброєння. Про це заявив Володимир Путін під час щорічної конференції.

Він стверджує, що все це заради того, щоб "утримувати баланс" у світі на тлі нарощування військової сили інших країн:

"В цілому, в стратегічному балансі це лише питання стримування і вирівнювання паритетів. Не більше того. Важко собі уявити, що буде далі. А якщо ці ракети (середньої і малої дальності – ред.) з'являться в Європі, що нам робити?" - сказав він.

Також "Знай.uа" писав про те, що Путіну не дає спокою Православна церква України: обіцяє криваві наслідки

Російський президент Володимир Путін під час щорічної конференції заявив, що створення Єдиної Української Православної Церкви нібито може "придбати кривавий характер".