На світовій політичній арені останнім часом загострюється ситуація, США в цьому плані не виняток. Тут вже кілька місяців поспіль "гомонять" про відсторонення глави держави від посади.

Американський президент заявив, що не боїться імпічменту. Дональд Трамп вважає, що за нього заступиться народ Сполучених Штатів Америки. Про це стало відомо завдяки повідомленням американських ЗМІ.

Дональд Трамп

Дональд Трамп заявив, що буде дуже складно усунути від посади політика, який "не зробив нічого неправильного і більше того – відновлює найбільшу економіку країни".

"Я не стурбований, ні. Думаю, що люди повстануть, якщо це станеться", – заявив Трамп.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Показати ще

Дональд Трамп

Варто нагадати, що генеральний директор Google Сундар Пічаі під час слухань у Конгресі США пояснив, чому при введенні запиту "ідіот" пошуковик показує фото президента США Дональда Трампа. Питання про це Пічаі задала конгресмен-демократ Зої Лофгрен.

"Якщо ввести слово "ідіот" в розділі "Зображення", з'являться фотографії Дональда Трампа. Я тільки що зробила це. Як працює пошук, якщо таке відбувається?", - запитала вона.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що конгресмени США прийняли важливе рішення, про це йдеться у Facebook посольства України в США, передає "Диалог.UA". За допомогою зазначеного рішення Конгресу США 11 грудня завдала руйнівного удару по скандальному газопроводу з РФ до Європи "Північний потік - 2". Одноголосно було підтримано резолюцію, що засуджує небезпечний для енергетичної безпеки Євросоюзу проект. У прийнятій резолюції конгресмени закликають країни Євросоюзу відмовитися від "Північного потоку-2".

Нагадаємо, "Північний потік-2": у Конгресі США закликали зупинити Путіна.

Як повідомляв Знай.uа вторгнення Путіна в Україну: підступний сценарій Кремля припинив бути таємницею.

Знай.uа писав, протести "жовтих жилетів": план Макрона обійдеться країні у величезну суму.