Депутат "Опозицонного блоку" Дмитро Добкін в черговий раз з'явився у Верховній Раді в досить дивному стані. Чутки про те, що Добкін вживає важкі наркотики ходять вже давно. Сам депутат їх час від часу феєрично підтверджує.

Фотограф Ян Домбровський опублікував відео, на якому законодавець веде себе вкрай нервово. Добкін час від часу хрумтить пальцями, постійно чухає себе і не припиняє сміятися.

Як розповів Домбровський, депутат заглянув у Верховну Раду всього на 10 хвилин під час перерви. Він ненадовго присів, посміявся і пішов. За мотивами чергового "приходу" Добкіна-молодшого "Уніан" створив новий коуб.

Нагадаємо, скандальний Дмитро Добкін став особливо яскравим прикладом "мертвих душ", з яких складається майже половина депутатського корпусу у Верховній Раді. Так, відомо, що він жодного разу навіть не зареєструвався у сесійній залі, про що свідчать дані Комітету виборців України.

Обраний він був не від партії, а по мажоритарному округу. Така поведінка мажоритарників в принципі характерна для депутатів цієї категорії, відзначають у Комітеті виборців, оскільки їх діяльність спрямована не на роботу в парламенті.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Відзначається, що дані щодо голосування нардепів корелюються з законотворчою активністю парламентаріїв. Ті депутати, які справно голосують, як правило, так само активно готують проекти законів та подають депутатські запити президенту, генпрокурору, в Кабмін і в органи місцевого самоврядування. Лідер голосувань за сесію підготував 24 проекту закону. А ось Дмитро Добкін за всю сесію не написав ні закону, ні запиту.

Раніше "Знай.uа" писав про те, що скандально відомий народний депутат від "Опозиційного блоку" Михайло Добкін провів у соціальних мережах справжній фурор

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що дочка скандального народного депутата Михайла Добкіна похвалилася елітним відпочинком.