Днями скандальний політик Михайло Добкін осоромився цинічною заявою на адресу загиблої херсонської активістки Катерини Гандзюк.

Про це пише портал Рoliteka.

Одіозний політик заявив, що скандал, який розгорівся навколо убивства помічниці мера Херсона Катерини Гандзюк є несправедливим по відношенню до високопосадовця.

Також він додав, що єдине, чим Гандзюк відрізняється від простих жителів, це тільки те, що вона з 18 років працює в різних шановних посольствах.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

"Вона грантоїдка і жила на ці гроші. Я її не засуджую… Але якби не американські, канадські і німецькі посли, (ні Арсен Аваков, ні Юрій Луценко, ні Василь Грицак, – ред.) не прийшов би в Раду", – заявив Добкін.

Українців таке висловлювання не на жарт розлютувало, і вони почали лишати гнівні коментарі у мережі.

"А ти тварюка свої мільярди в полі на тракторі заробив? Всього лише перечитував по дебільному написані тексти", "Її вже немає, але він є і нехай подумає на які гроші він живе. Гранти теж не роздають просто всім", "Дебил живе на крадені, а заздрить чужим грантам. Дебилам гранти не дають", "На чиї гроші живе Добкін? На людські. Він людожер", "А ти злодій і до сих пір не в тюрмі", "Добкін, ти дивовижна гнида", "Ти не Добкін, ти Довбо**кін", "Щоб ти і твоє кодло жили на такі ж гранти до кінця ваших днів", "А ти на наші живеш, і г*вно г*вном", – пишуть в мережі.

"Відзначимо також, що деяким українцям здалося підозрілим така увага Добкіна до цієї справи: "Схоже что ВІН до того має відношення інакше так би не переймався", "Це значить, что и ВІН ее МІГ заказаті, чи хтось з регіоналів, Шкфріч, Добкін, , Медведчук, Рабінович, Вілкул".

Нагадаємо, розслідування резонансного убивства громадської активістки Катерини Гандзюк обростає новими подробицями.

Генпрокурор Юрій Луценко вважає основними три імені зі списку 12-ти потенційних замовників вбивства Катерини Гандзюк.

Про це він заявив у четвер, 8 листопада, у ефірі каналу 1 + 1.

"Я в голові маю як мінімум три прізвища основних підозрюваних у замовленні вбивства. Якщо зараз я вам скажу хоч одне прізвище, слідству цим не допоможу", - розповів очільник ГПУ.

Як писав раніше Знай.ua, активісти звинувачують помічника депутата у вбивстві Гандзюк.

Також Знай.ua писав про те, що оприлюднено відео зі слідчим експериментом і свідченнями учасників нападу на Гандзюк.