Нардеп Андрій Лозовий втрапив у гучний скандал із фальшивою валютою у Чехії, коли намагався розрахуватися "липовими" євро у магазині сувенірів.

Про цю подію повідомив головний "радикал" Олег Ляшко у Facebook, а пізніше цю новину підтвердив і сам Лозовий, який є його заступником.

Новина вже розлетілася по соцмережах, її активно коментують користувачі.

Відомий блогер Олександр Дубинський також не залишився осторонь скандалу з одіозним "ляшківцем".

Популярні новини зараз

Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину

Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують

Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Показати ще

"Лозовий пише, що після затримання у Празі за спробу розрахуватися фальшивими євро йому "заглядали в вуха". Вони просто не знайомі з "традиціями" радикальної партії, інакше б знали, куди потрібно заглядати. Ну а якщо серйозно, подивіться, кого задіяло це "чудо" після затримання: керівництво Нацполіції, дипломатів, депутатів... Якщо ти л*х, до кого можна звернутися у аналогічному випадку", - іронізує Дубинський.

Нагадаємо, одіозний нардеп, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка Андрій Лозовий втрапив у міжнародний скандал.

Про інцидент повідомив Ляшко, а пізніше підтвердив і сам Лозовий на своїй сторінці в Facebook.

Олег Ляшко

У повідомленні йдеться, що нардеп Андрій Лозовий був затриманий в аеропорту Чехії за спробу розрахуватися фальшивими грошима.

Однак Ляшко, звісно ж, не вважає свого заступника винним у інциденті. Лідер "радикалів" розповів, що Лозовий став жертвою валютних шахраїв в Києві. В результаті чого він був затриманий в аеропорту Праги під час вильоту назад в Україну після того, як спробував розрахуватися фальшивими євро.

"Він купував подарунок мамі, але євро, якими він хотів розрахуватися, виявилися фальшивими. Їх помічникові "впарили" у одному з київських обмінників. Валютних кидав зараз вже шукає наша поліція, тому що" обмінник "зник", - написав Ляшко.

Як писав раніше Знай.ua, Олег Ляшко звинуватив Петра Порошенка в тому, що президент "любить" українську мову на бордах, тоді як його фракція провалює ухвалення документа.

Олег Ляшко

Також Знай.ua писав про те, що під будівлею Уряду України пройшов мітинг прихильників Радикальної партії проти підвищення тарифів на газ та комунальні послуги - повідомляє Інформатор.