Гучний скандал з поведінкою нардепа Олега Барни набирає обертів.

Так, інцидент в Раді, коли депутат Олег Барна облаяв нецензурними словами журналіста Ігоря Колтунова після запитання, чому він тричі "кнопкодавив" під час голосування в парламенті, прокоментував екс-нардеп Тарас Чорновіл.

"Я не переварюю мати. Але Барну готовий, якщо не підтримати, то хоча б зрозуміти. А щодо журналіста плюсів, якого Барна так необачно послав прямо на камеру, то його поведінка в приміщенні парламенту з прямим приставання до членів парламенту має стати негайною підставою для позбавлення акредитації. Так було в будь-якому парламенті цивілізованого світу. А в Україні все діаметрально навпаки", — Чорновіл написав на своїй сторінці в Facebook.

Журналіст не залишив без уваги цей пасаж.

Популярні новини зараз

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

"Збитий льотчик Taras Chornovil написав що я "приставав" до Барни і пропонує позбавити мене акредитації ВР. "З прямим приставання до членів парламенту" це в якому сенсі? Що колишній регіонал Тарас Чороновіл побачив дивного в моєму питанні?", — здивувався журналіст.

Нагадаємо, у Верховній Раді гучний скандал, народний депутат з матами накинувся на журналіста, який хотів почути відповідь на питання, яке хвилює весь народ. Але не судилося, замість відповіді, почув купу образ у свою адресу. Про це розповів і показав підписник Telegram-каналу "ХК" ZhaydnyyPetya.

Так, депутат Олег Барна жорстко послав журналіста, який хотів дізнатися, чому той кнопкодавить.

"Депутатська скотина, Барна, кнопкодав, загрібає відкати і просто добре живе. А всіх, хто задає питання - сміливо посилає. Олег Степанович - а на..й ВИ, такий гарний, там потрібен?", - коментує автор відео.

Нагадаємо, народний депутат Олег Барна, якого українці добре запам'ятали переважно через рожевий екшн" з Арсенієм Яценюком в стінах ВР балотується в президенти.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", свого часу Народний депутат від "БПП" Олег Барна потрапив у скандал.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що депутат Барна розповів журналісту про свою роботу.