Щодо ймовірного можливого незаконного збагачення депутата Верховної Ради, члена колегії МВС Антона Геращенка відкрило кримінальне провадження Національне антикорупційне бюро України.


Да даними НАБУ, воно зареєстроване 6 вересня по частині 34 статті 368-2 (незаконне збагачення) Кримінального кодексу, йдеться у відповіді НАБУ.

Антон Геращенко


Справу відкрито згідно з рішенням суду, який зобов'язав НАБУ її зареєструвати. На даний момент проводиться досудове розслідування. Про підозру Геращенку поки не повідомлялося. Цікаво, що не так давно у власності нардепа виявилася елітна квартира у Печерському районі столиці, в якій він зараз і мешкає.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Антон Геращенко


Антон Геращенко - український громадський діяч. Народний депутат України 8-го скликання. Був кандидатом в народні депутати України на парламентських виборах 2014, увійшов в єдиний список кандидатів політичної партії "Народний фронт". За підсумками виборів став народним депутатом у складі фракції.


29 січня 2015 разом з позафракційним народним депутатом Борисом Філатовим зареєстрував проект закону про введення кримінальної відповідальності за публічні заклики до ухилення від мобілізації.

Антон Геращенко

За словами Геращенко, покаранню можуть піддатися як українські, так і іноземні громадяни. Як приклад навів ініціативу російської влади щодо продовження терміну законного перебування на своїй території для громадян України призовного віку.

Антон Геращенко, декларація


7 жовтня 2015 року Слідчий комітет Російської Федерації порушив проти депутата Верховної Ради України Антона Геращенка кримінальну справу за статтею 205.2 КК РФ (публічні заклики до здійснення терористичної діяльності або публічне виправдання тероризму).

Антон Геращенко, декларація

У соціальних мережах він закликав користувачів розкривати відому їм інформацію про російських військових, що беруть участь в операції в Сирії, та надсилати її до Центру "Миротворець", щоб "терористи і їхні побратими в Росії змогли помститися російським військовослужбовцям за канонами шаріату".

Антон Геращенко, декларація

Антон Геращенко, декларація

Антон Геращенко, декларація


Дивіться: Інтерв'ю з Антоном Геращенко


Нагадаємо, київський топ-чиновник опинився в епіцентрі інтимного скандалу.
Як повідомляв Знай.ua, Янукович змінив адвоката. Також Знай.ua писав, у Солом'янському районному суді Києва оберуть запобіжний захід для міністра інфраструктури Володимира Омеляна.