На міжнародний музичний конкурс "Євробачення-2017" акредитуватися дві тисячі журналістів, у тому числі 70 приїдуть із Росії.

Дивне прагнення бути присутною на заході для країни, яка мало того, що не бере участь, так ще й оголосила бойкот всьому конкурсу і відмовилася транслювати ефіри. Військові експерти з "Інформаційного опору" не виключають, що така кількість журналістів необхідна для того, щоб організовувати провокації в День Перемоги.

"Чи не завелика цифра для країни, яка не бере участі в конкурсі, і ЗМІ якої вже заявляли про бойкот? Небезпека в тому, що наші спецслужби і правоохоронці не мають можливості заборонити в'їзд всім підряд журналістам РФ. Це означає, що ті представники мас-медіа Росії, які не відвідували Крим або поки не замазані в інших діяннях проти України, мають право на в'їзд", - відзначають експерти.

"Ми гадали, що провокацією з російською співачкою на Євробаченні-2017 Путін і заспокоїться. Схоже, це не так. Залишається покладатися на професіоналізм наших спецслужб і МВС", - резюмував нардеп Дмитро Тимчук.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що українські прикордонники не пустили на "Євробачення" одного з російських представників ЗМІ.

Популярні новини зараз

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще