Колишній чоловік екс-міністра фінансів Наталії Яресько відсудив чималу суму за половину їх спільного будинку – близько семи мільйонів гривень.

Про це повідомляє "Експрес".

Відомо, що Яресько сама звернулася до суду із позовом щодо поділу майна, втім, у колегії прийняли рішення відхилити прохання. Тепер Ігор Фіглус отримає грошову компенсацію за частину будинку, загальна площа якого становить 1267,5 кв. м.

Знаходиться нерухомість в селищі Лісники, яке місцеві мешканці вже давно охрестили "новою Конча-Заспою". Тут селиться більшість представників еліти – політики та чиновники, які володіють не тільки дорогими авто, а навіть приватними літаками.

За оцінками столичних ріелторів вартість землі та нерухомості у цьому районі коливається у межах 5 тисяч доларів. Екс-міністр також раніше придбала тут ділянку площею 30 соток.

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Сама Яресько зізналася, що її будинок облаштований у американсько-українському стилі і оснащений спеціальними системами для збереження електроенергії та тепла, які, до слова, коштують недешево – так само колись своє помешкання "оновила" співачка Руслана.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дочка Яресько вступила до Єльського університету у США.