Чеська компанія Skoda Auto планує побудувати новий автомобільний завод в Україні. Плани запуску нового виробництва обговорили прем'єр-міністр України Володимир Гройсман та голова правління Skoda Auto Бернхард Майєр.

Про це повідомляє прес-служба Кабміну. Керівництво чеської автокомпанії розглядає Україну як один з майданчиків для будівництва заводу.

Грйосман розповів, що Skoda давно працює в країні і українська сторона зацікавлені в розширенні виробничих потужностей. Уряд, за словами прем'єра, готовий взяти на себе зобов'язання для повноцінної реалізації проекту.

Гройсман пояснив, що компанія може розраховувати преференції в податковій сфері, у виборі форми організації виробництва і навчанні фахівців.

"Думаю, що в найближчі три місяці ми обговоримо всі деталі і альтернативи з метою розробки позитивного бізнес-кейсу та прийняття правильного рішення", - зазначив Майєр.

Популярні новини зараз

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в МОЗ зажадали відмовитися від російських ліків. Для цього пропонують заборонити їх ввезення і продаж в Україні.