Без скандалу знов не обійшлось. Соцмережі вже обговорюють нового очільника поліції Дніпропетровщини Віталія Глуховерю. Зокрема, волонтер Роман Синіцин на своїй сторінці в Facebook опублікував знімок, на якому новий керівник одягнутий в червону спортивну футболку. На ній чітко видно напис "СССР". Це фото стало причиною неоднозначних оцінок нового голови дніпропетровської поліції.

У МВС прокоментували це фото, зазначивши, що подібну інформацію потрібно сприймати спокійно і не займатися скандалами.

Зокрема, радник глави МВС, нардеп Антон Геращенко зазначив, що цій фотографії багато років. За його словами, якщо судити про людей за футболками, то сильну країну навряд чи вдасться побудувати.

"Уточніть у самого Глуховері, він вам скаже, що цієї фотографи більше 10 років. Ви знаєте, якщо добре поритися, може, і у мене така футболка є. Може, я 15 років тому займався в футболці. Якщо ми будемо судити про призначення людей по футболок 10-річної давності, то, вибачте, ми сильну благополучну країну не побудуємо. Ми будемо займатися скандалами, фейками і більше нічим ", - сказав Антон Геращенко.

Спокійно сприйняв "компромат" на Глуховерю і радник міністра внутрішніх справ Іван Варченко.

"Немає святих людей, і, напевно, потрібно сприймати світ таким, яким він є. У той час цей кітч "СРСР" не був заборонений. Треба подивитися, коли зроблена ця футболка. Я не думаю, що вона зроблена тоді, коли йшла війна з Росією", - додав радник.

Також Варченко пояснив інформацію про те, що Глуховеря був близький до екс-міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка. За його словами, кожен співробітник МВС того часу був з ним пов'язаний.

"Кожен, хто працював в міліції в ті часи, звичайно, він був пов'язаний з Захарченком. Починаючи від рядового офіцера і закінчуючи генералами, за фактом належності до системи. Нема фактів, що він особисто виконував якісь доручення Захарченка", - сказав Варченко.

Популярні новини зараз

Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Як повідомляв сайт Знай.ua, у мережу злили компромат на нового главу поліції Дніпропетровщини – опублікували фото Віталія Глуховері у спортивній червоній футболці з написом "СССР"