Колишній віце-губернатор Іркутської області Володимир Пашков курирує віджаті українські підприємства на окупованому Донбасі.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Вказується, що не так давно в Росії було створено підприємство "Внешторгсервіс". Саме ця компанія стала тимчасовим адміністратором на українських підприємствах на Донбасі. Ватажок бойовиків Захарченко навіть підписав відповідний указ.

Таким чином, "Внешторгсервіс" контролює: металургійний завод "Донецьксталь", Єнакіївський і Макіївський металургійні заводи, "Єнакіївський коксохімпром", "Макіївкокс", Ясинівський коксохімічний завод, Харцизький трубний завод.

У свою чергу колишній український депутат Олег Царьов сказав, що за "Внешторгсервіс" стоїть український біглий бізнесмен Сергій Курченко. Таку ж інформацію мають і робітники низки підприємств, які отримали нового господаря.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що бойовики на окупованому Донбасі провели так звану націоналізацію. Варто зауважити, що під роздачу потрапили і підприємства українського бізнесмена Ріната Ахметова.