На Закарпатті чоловік викрав гроші зі скриньки для пожертв прихожан церкви. Берегівський районний суд виніс крадієві вирок: три роки позбавлення волі. Про це повідомили в прес-службі Берегівського РВ УМВС.

Встановлено, що 50-річний чоловік, пошкодивши замок на вхідних дверях, проник до церкви та поцупив зі скриньки для пожертв прихожан гроші, зібрані на лікування для хворої людини.

Злодієм виявився місцевий житель, який раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності та відбував покарання у місцях позбавлення волі упродовж 29 років.

Чоловікові було оголошено про підозру за статтею "крадіжка, поєднана з проникненням в приміщення" Кримінального кодексу України.

Читайте також: У Львові вкрали гроші, які призначалися для військовослужбовців

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Зловмисник визнав свою вину в повній мірі та розповів, що того дня зранку вживав алкогольні напої, а коли гроші скінчилися, він вирішив обікрасти церкву.

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва жінка напала на 37-річного священика з ножем. Жінка завдала священику кілька ударів ножем, внаслідок чого він отримав колото-різану рану правого передпліччя.