Президент США Барак Обама взяв участь у зйомках популярного телешоу про виживання "В диких умовах з Беар Гріллс".

Про це повідомляє NBC.

Ведучий передачі Беар Гріллс запропонував Бараку Обамі спробувати шматок риби, яку залишив після себе ведмідь. Він пояснив, що хижак найчастіше вживає в їжу тільки найжирніші частини риби, а залишки викидає.

Гріллс підсмажив лосося і пригостив їм президента. "Риба була б смачніше, якби у нас були крекери", - поділився враженнями Обама.

"Беар - досить посередній кухар. Але факт того, що ми їли щось впізнаване, все ж обнадіює. Правда, краще б він не говорив, що лосося перед цим їв ведмідь", - додав він.

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Основною метою візиту Барака Обами на Аляску була участь у міжнародній конференції по Арктиці, яка проходила в Анкориджі 30 і 31 серпня.

Тоді ж він прийняв рішення знятися в передачі Гріллса. За його словами, це стало однією з найбільш пам'ятних подій за весь час його президентства.

Читайте також: У США пояснили небажання Обами зустрічатися з Путіним

Перший епізод шоу Running Wild вийшов на телеекрани в липні 2014 року. Ведучий передачі пропонує відомим людям спробувати разом з ним вижити в умовах дикої природи. У різний час в шоу брали участь актори Бен Стіллер, Мішель Родрігес і Кейт Хадсон, а також баскетболіст Майкл Джордан.

Нагадаємо, не так давно випробувала себе на витривалість і британська актриса Кейт Уінслет. Їй пощастило трохи менше - Гріллс пригостив її приготованими на вогні хробаками.