Сьогодні в білоруському місті Гродно проходила Євразійська міжурядова рада. У зв'язку з цим були вжиті певні заходи на міських вулицях для забезпечення безперешкодного проїзду учасників зустрічі, що і стало причиною дорожньо-транспортної пригоди.

Про це повідомляє autogrodno.by.

Одним із заходів безпеки стало відключення деяких світлофорних об'єктів на шляху проходження кортежу російського прем'єра. Це і стало непрямою причиною аварії, яка трапилася незабаром після проїзду кортежу.

О 12:30 на злощасному перехресті вулиці Антонова з проспектом Космонавтів навпроти автовокзалу сталася аварія. Зіткнулися мікроавтобус VW і легковий автомобіль Audi.

У момент аварії світлофори ще не працювали. Від удару Audi винесло на розділову смугу. Машина зупинилася лише завдяки огорожі. Обидва учасники аварії отримали серйозні пошкодження.

Популярні новини зараз

В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги

Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили

Показати ще

Читайте також: Три легкомоторні літаки розбилися у США, є загиблі

На місце ДТП, за повідомленнями очевидців, приїжджали медики. Але машина "Швидкої допомоги" не затрималась: ймовірно, медична допомога потерпілим не знадобилася.

Нагадаємо, в центрі Гродно напередодні візиту прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва почали опечатувати горищі і підвали. Приводом для візиту Дмитра Медведєва в місто на Німані стало засідання Євразійського міжурядової ради.