Дивний спосіб крадіжки обрав чоловік у зоомагазині американського міста Портленд. Він тихцем поцупив чорного королівського пітона і заховав змію собі у штани, повідомляє ВВС.

Спробу заволодіти чужим майном вартістю 200 доларів зафіксували камери спостереження. Сам спосіб крадіжки викликав неоднозначну реакцію. Наприклад, власник магазину Кристиан Броган описав те, що побачив на екрані, з відчуттям огиди: " Ви бачите, як він пхає його прямо в штани, фу... Просто закинув прямо у передню частину". На виході з магазину крадія затримали.

Цікаво, що це далеко не поодинокий випадок, коли зловмисники намагаються поцупити рептилій у штанях. Скажімо, в 2011 році житель передмістя Фінікса, штат Арізона США, вкрав із зоомагазину дитинчат удавів-альбіносів та інших екзотичних плазунів. Він виніс тварин з торгового приміщення, поклавши їх у кишені своїх штанів.

Читайте також: У Чорнобилі сталкера вкусила змія

А от в 2015 році у США закінчився суд над студентом Університету Ватерлоо з Канади за незаконне перевезення черепах. 27-річний Кай Сю намагався вивезти з США понад 50 тварин в своїх штанах. Молоду людину засудили до 10 років позбавлення волі за контрабанду та неналежне поводження з тваринами.

Популярні новини зараз

Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Показати ще