Автокомпанія Volvo ніколи не скупилася на рекламу. Цього разу вона також не стала зраджувати традиціям і створила ролик Look Who's Driving із серії "Випробування в реальних умовах".

На цей раз 18-тонним чотиривісних самоскидом Volvo FMX вартістю 150 тисяч євро керує за допомогою пульта дистанційного керування 4-річна дівчинка Софі. Вона була повинна провести вантажівка через смугу перешкод, щоб продемонструвати його високу надійність і безпеку.

"Щоб продемонструвати можливості вантажного автомобіля, ми вирішили піддати його справжньому випробуванню. А який водій-випробувач поведе себе більш нерозважливо і непередбачувано, ніж чотирирічна дитина?" - наголосив віце-президент компанії Рікард Фріц.

Читайте також: Люксовий позашляховик Ford згорів під час першого тест-драйву (фото)

Багатотонний автомобіль пройшов безліч випробувань. Він врізався у важкий ящик, що розгойдувався на мотузці, проїхав по високому бордюру і через водну перешкоду. А у фіналі вантажівка зробила повний переворот і врізалась в бетонний будинок.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Пройти з честю всі випробування йому триміліметровий сталевий захист картера, здатний витримати навантаження до 5 тонн, сталева кабіна і бампери з високоякісної сталі.