Британське національне агентство по боротьбі зі злочинністю забило на сполох через нового електронного вірусу, за допомогою якого хакери вкрали з банківських рахунків британців більше 20 мільйонів фунтів стерлінгів.

Про це пише видання AIN.

Новий вірус має кілька назв - Bugat, Dridex і Cridex. Відомо, що його написали хакери зі Східної Європи для того, щоб красти банківські дані користувачів.

Читайте також: 20 тижнів умовно: Британець підглядав за інтимом людей

Зважаючи на ситуацію представники Британського національного агентства по боротьбі зі злочинністю просять клієнтів банків при використанні інтернет-банкінгу користуватися посиленою комп'ютерної захистом і оновлювати свої антивірусні програми.

Популярні новини зараз

Не купуйте овочі: українців попередили про небезпеку на ринках та супермаркетах

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Показати ще

Повідомляється, що вірус проникає на комп'ютери користувачів разом з підробленими листами з банку. Шкідливий код міститься в прикріплених документах. Тому, співробітники агентства побоюються, що тисячі комп'ютерів британців можуть бути заражені небезпечним вірусом.

Спецслужби Британії вже працюють над затриманням злочинців, які запустили шкідливий код в інтернет. Кількох підозрюваних вже затримали.