Японський науковець, який називає себе "божевільним вченим", створив незвичну страву. Він розфарбував популярну локшину удон у флуоресцентні кольори.
Фотографії цієї дивної страви вчений Кураре виклав у своєму Twitter.
На одному зі знімків яскраво-рожева локшина плаває в зеленому бульйоні. Завершує композицію два блакитних шматочки тофу, що лежить зверху.
Кольорова локшина на смак, за словами винахідника, зовсім не відрізняється від звичайної.
Проте вчений не зупинився на цьому. Він пофарбував у неонові кольори крем, соус каррі, а також традиційний для японців алкогольний напій - саке.
Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
"Допекли за 4 години": українці, які оплатили послуги "Київстар", залишаються без зв'язку
Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі
Читайте також: Розробник створив годинник з чорнильним дисплеєм (відео)
Зазначається, що неонову локшину та інші продукти представлять на "Неймовірному фестивалі науки". Він незабаром має відбутися у японському місті Осака.
Нагадаємо, науковець вивів формулу приготування ідеального бургера. Професор Стю Фаррімонд провів дослідження, замовником його став ресторану Morrisons, щоб з'ясувати рецепт ідеального бургера.