Вчора під Луганськом прикордонники виявили паливно-мастильні матеріали, які незаконно перевозив транспортним засобом громадянин України. Водій їхав на автомобілі "ГАЗ" з міста Куп'янська, де був зупинений прикордонниками на контрольному посту в н.п. Троїцьке Луганської області. "Під час перевірки документів та огляду автомобіля було встановлено, що українець перевозить понад 2 тонн дизельного палива без відповідних документів", - пише на своєму сайті державна прикордонна служба України.

Для з'ясування всіх обставин, громадянина і вантаж передали співробітникам Національної поліції в Луганській області.

Крім того, під час моніторингу та чистки кордону в Сумській області прикордонники виявили заховану в снігу партію товарів народного споживання.

Читайте також: Керівників прикордонного загону затримали за хабарі (фото, відео)

Прикордонний наряд відділу "Краснопілля", який проводив огляд кордону, виявив товар на напрямку українського н.п. Миропілля і російського Поповка в декількох метрах від кордону. Десять мішків з одягом були зариті в снігу і прикриті гілками дерев.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Також біля знайденого схованки прикордонники виявили сліди під'їзду до держкордону легкового автомобіля. Прикордонними нарядами даний напрямок перевірено, ознак порушення кордону не виявлено. Товар передано в ГФС.