У Полтаві більшість доріг не чищені від снігу, повідомляє кореспондент Depo.Полтава. Автомобілі застрягають у снігу, рух транспорту сповільнено.

Не краща ситуація в Полтаві і на тротуарах, в дворах і прилеглих територіях. Там також ледь прибрали замети. Комунальні служби відверто не справляються після різдвяної заметілі.

Сьогодні в Полтаві, погода змінилася. Після хуртовини, стало ясно та волого. На вулиці нульова температура. Завтра, 9 січня, синоптики прогнозують сніг та до -7 градусів морозу.

Також, сьогодні, 8 січня, у Полтаві від снігопаду завалився спорткомплекс Полтавського заводу медичного скла. Тут грають у футзал, проводять міські змагання. У різний час тут виступали волейбольний клуб "Фаворит", гандбольне "Динамо" та баскетбольна "Полтава".

Причиною руйнації міг стати вчорашній снігопад. Нагадаємо, що подібний випадок у Полтаві - другий. Адже кілька років тому від снігу завалився спорткомплекс Технічного університету.

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Читайте також: Київ замело снігом (фоторепортаж)

До речі, прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк просить українців публікувати в соцмережах фото, як комунальні служби прибирають або не прибирають сніг з доріг. Про це він сказав 8 січня під час урядової наради з ліквідації наслідків снігопаду.