З понеділка, 23 листопада, окупаційна влада Севастополя призупиняє роботу дитячих садків і скасовує заняття для школярів 1-4 класів через надзвичайну ситуацію в Криму, викликану відсутністю електропостачання на півосторів із материкової України.

Про це пише Корреспондент.

"Дитсадки і молодша школа не працюватимуть з понеділка. У Севастополі всього 79 дитячих садків та 73 школи", - повідомив прес-секретар так званого "губернатора" міста Кирило Москаленко.

Читайте також: Мешканці Євпаторії залишилась без гарячої води та опалення

Натомість, за фактом нанесення травм двом поліцейським та журналістці Гульсум Халіловій під час зіткнень біля ЛЕП в Чаплинці, відкрили кримінальні виробництва.

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

До Єдиного реєстру занесли два провадження про постраждалих поліцейських: один - з батальйону "Херсон-1", один - з управління МВС Херсонської області.

Нагадаємо, 22 листопада поставки електроенергії до окупованого Криму з території материкової України припинили через підрив ліній електропередач. Енергосистема півострова наразі працює в ізольованому режимі. Тут ввели режим НС.

Біля пошкоджених ЛЕП кримськотатарські активісти намагалися перешкодити їх відновленню, були оточені озброєними спецназівцями. Під час конфлікту силовиків і активістів, постраждав полковник поліції.