У Миколаєві неподалік від виборчої дільниці у Корабельному районі невідомі вистрелили у лідера громадського формування "Кордон", яке задіяне для охорони громадського порядку у день голосування.

Про це Громадянській мережі ОПОРА повідомили у Головному управлінні Національної поліції України в Миколаївській області. Інформацію також підтвердили у штабі кандидата від "Самопомочі" Олександра Сєнкевича.

Читайте також: Біля виборчої дільниці в Чернігові знешкодили підозрілу сумку

На місці знаходятся працівники правоохоронних органів, які з'ясовують, чи пов'язаний напад з виборчим процесом.

Як повідомляє видання "Преступности.НЕТ", біля 19:30 на дану адресу під'їхали два автомобілі "Peugeot" і "Mazda". Через деякий час за цими автомобілями припаркувався "Mitsubishi", з якого вийшло 5 осіб, котрі почали стріляти по вказаним двом машинам.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Після цього, як зазначають у поліції, нападники витягли з обох автомобілів водіїв, почали їх бити і вистрілили кілька разів. Стріляли з травматичної зброї - на місці поліція вже виявила кілька гільз.

Як пише видання, постраждалого забрала бригада швидкої медичної допомоги, одна куля потрапила йому у брову. Журналісти пов'язують даний напад з тим, що формування "Кордон" виявляли людей зі списками виборців біля дільниць.

Як повідомив заступник начальника ГУ НПУ Валерій Коба, постраждалий не знаходиться в лікарні. Сама виборча дільниця на даний час закрилась, виборчий процес не порушено.