Працівники податкової міліції в Полтаві виявили незаконне зберігання контрафактних лікерогорілчаних виробів елітних брендів без марок акцизного податку. А також незаконно виготовленого алкоголю в тетра-паках об'ємом 10 літрів і спирту. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Читайте також: Три фури без документів затримали на блокпосту в Маріуполі

"На місці зберігання контрафакту оперативники міської податкової у Полтавській області виявили та вилучили 54,6 дав. лікеро-горілчаних виробів елітних брендів (Jack Daniels, Hankey Bannister, Chivas Regal 12 Years, Jim Beam, Ballantines, Lauders, Corvoisier, Sausa Silver, Metaxa , Armagnac Cles De Duc VSOP і інші елітні алкогольні напої виробництва США, Канади, Мексики, Росії, Франції, Фінляндії, Данії, Греції, Шотландії) на орієнтовну суму 135,1 тис. грн, 16 дав. незаконно виготовлених алкогольних напоїв в тетра- паках на орієнтовну суму 17,6 тис грн і спирту в кількості 2 дав. на орієнтовну суму 4 тис. грн. ", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що всього з незаконного обігу вилучено підакцизних товарів у кількості 72,6 дав. на загальну орієнтовну суму 156,7 тис. грн.