У жителя Маріуполя правоохоронці вилучили чотири мішки конопель. Наркотичний засіб він виростив і заготовив на зиму нібито для власного вживання. Про це повідомляє УМВС Донецької області.

"Аграрій" розповів міліціонерам, що він вживає коноплі впродовж тривалого часу, тому й виростив кущі на присадибній ділянці. У вересні чоловік зібрав плоди своєї праці, висушив і частину з них встиг підготувати на зиму. На момент прибуття правоохоронців деякі рослини ще сушилися на горищах домоволодіння.

Начальник сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Приморського РВ Маріупольського управління міліції Олександр Мусенко розповів, що суд надав дозвіл на проведення обшуку вдома у підозрюваного.

Читайте також: У Києві пенсіонер виростив коноплі на три мільйони гривень (фото, відео)

Під час перевірки оперативники вилучили 4 мішки з висушеною рослиною, пляшечки з-під ліків і скляні банки з подрібненою рослинною речовиною. З усіма предметами зараз працюють експерти. 57-річний чоловік не перешкоджав правоохоронцям і навіть сам показував, де зберігає наркотики.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

Відтепер йому загрожує до 3 років позбавлення волі. Остаточну правову оцінку цій справі міліція надасть після вивчення всіх обставин і проведення експертиз.