Благодійна організація "Фонд оборони країни", яку пов'язують з Геннадієм Корбаном, після суботнього обшуку, відновила свою роботу в Дніпропетровську. Про це сьогодні повідомив заступник голови фонду Олексій Ангурець, передає Радіо Свобода.

За його словами, під час обшуку правоохоронці вилучили кілька комп'ютерів та мішків з документацією. Ангурець зауважив, що інформація у деяких ЗМІ про вилучення мільйонів гривень не відповідає дійсності.

Він підкреслив, що з офісу забрали понад 10 тисяч гривень готівкою, які перебували в кабінеті голови фонду Павла Хазана.

"Вхідні двері були зламані, була також зламана, я не розумію навіщо, система підключення до охорони. Нам довелось її відновлювати. Були збиті замки з ящиків, які зачинялись. Не можу сказати, що зовсім вандально, але не дуже то церемонились з речами…Протокол про обшук з нашими зауваженнями був нами підписаний в присутності адвоката. Зараз ми збираємо і фіксуємо дані про всі пошкодження, відновлюємо двері, продовжуємо роботу", - зазначив Ангурець.

Наразі співробітники фонду наводять лад у приміщенні офісу, а також відновили волонтерську роботу.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

"Рахунки заблоковані, але є медикаменти - продовжуємо збирати аптечки, є центр на вокзалі - продовжуємо цю роботу", - сказав представник фонду і додав, що жодного працівника фонду не затримали.

Читайте також: Генпрокуратура вимагатаме арешту Корбана

Нагадаємо, 31 жовтня у Дніпропетровську СБУ і Генпрокуратура розпочали широкомасштабну спецоперацію з затримання організованої злочинної групи. Під час спецоперації затримали голову партії УКРОП Геннадія Корбана.

Силовики вилучили в офісі партії близько 210 печаток фіктивних фірм, що підтверджують його злочинну діяльність та махінації на ринку. Також забрали зброю і гроші в розмірі 1,5 мільйонів гривень. Паралельно вели прослуховування в приміщенні "Фонду оборони України", завдяки якому Корбан привласнював грошові кошти.