У Чернівцях вже розпочалися тестування кандидатів у нову патрульну поліцію. Про це повідомляє УМВС Чернівецької області.

Координатор тестування Оксана Зелепуга розповіла, що тести для майбутніх поліцейських складаються із п'яти розділів, тобто логічне мислення, аналогія, асоціація слів, побудова речення, математика. У кожному розділі 12 питань. Тривалість самого тесту – 1,5 години. Загалом протягом дня планується протестувати до 400 людей у п'ять заходів.

За її словами, кандидат для проходження цього етапу обов'язково має прийти з паспортом громадянина України. Без нього не допустять до тестування. За допомогою паспорта конкурсант підтверджує, що це саме він подав анкету і бажає пройти процес відбору. Після реєстрації конкурсанту повідомляють індивідуальний логін і пароль доступу до завдань. Перед початком тестування проводиться інструктаж.

Читайте також: У МВС стартує набір спецназівців КОРД

У міліції зазначили, що тестування відбувається прозоро у спеціальних комп'ютерних класах. Після проходження конкурсантами всіх завдань, на моніторі з'являються кількість набраних балів, тож якимось чином вплинути на результати неможливо.

Популярні новини зараз

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Етап тестування організатори планують провести за десять днів. Далі на учасників чекає перевірка на визначення рівня фізичної підготовки, медичний огляд, психодіагностичний тест та індивідуальна співбесіда.

Нагадаємо, днями прийом анкет у патрульну поліцію розпочався також у Сєвєродонецьку Луганської області.