На адміністративній межі з Кримом затримали нечистих на руку військовослужбовців. Про це повідомляє Держприкордонслужба.

Правоохоронці отримали інформацію про можливе сприяння в переміщенні до тимчасово окупованої території Криму товарів народного споживання, при цьому також мав використовуватися службовий автомобіль. Перевірити це вирішили у момент можливих протиправних дій.

За деякий час в контрольний пункт "Чонгар" заїхав автомобіль з прикордонним нарядом. Його відразу затримали. Під час огляду транспортного засобу правоохоронці виявили сім сумок з речами.

Читайте також: Головного митника аеропорту "Бориспіль" спіймали на хабарі

Оперативники встановили, що товар належить громадянці України, яка невдовзі прибула в контрольний пункт. Жінка пояснила, що хотіла доправити, придбаний в Харкові, товар у Крим і для цього звернулася до прикордонників. За кожну сумку з товаром вона запропонувала їм по 1 500 рублів РФ.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Тепер жінка понесе відповідальність за давання хабара, а матеріали щодо затриманих військовослужбовців направлять до військової прокуратури Херсонського гарнізону.