Особовий склад одеського обласного управління ГосЧС разом з комунальниками провів навчання на території нафтобази "Одеснафтопродукт".

Про це повідомляє ГУ ГосЧС України в Одеській області.

Згідно з легендою навчань, загорілася одна з понад 90 величезних цистерн. На усунення "вогню" направили сили особового складу нафтобази, а після цього - і рятувальників.

Активна стадія навчань тривала близько 30 хвилин. Резервуари охолоджували з брандспойтів і створювали водяну завісу для пожежників. Саму пожежу гасили піною, яку подавали за допомогою крана.

Читайте також: Пожежних, що тушили нафтобазу під Києвом, нагородили за відвагу

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

"Провели навчання територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту на території міста Одеси. Завдання, які ставилися перед навчаннями - виконані на 100%, особовий склад працював правильно", - зазначив начальник обласного відомства Віктор Федорчак.

Нагадаємо, в червні сталася масштабна пожежа на нафтобазі в селі Крячки Васильківського району Київської області. Вогонь спалахнув 8 червня, його гасили до 17 червня включно. В результаті страшного інциденту загинули 5 людей, ще 15 постраждали.