ДТП сталося 29 вересня близько 8:00 в місті Миргороді на перехресті вулиць Миргородських Дивізій та Київській. Повідомили в прес-службі МВС.

За попередньою інформацією, автомобіль "ДАФ" під керуванням 33-річного жителя Кіровоградської області не надав переваги в русі автомобілю "КрАЗ" з причепом, під керуванням 27-річного жителя селища Комишня, який рухався по головній дорозі та допустив зіткнення.

В результаті ДТП сталося перекидання обох транспортних засобів та їх загоряння. 27-річного водія "КрАЗу" із закритою черепно-мозковою травмою та опіками госпіталізовано до реанімаційного відділення Миргородської центральної лікарні.

Читайте також: ДТП у Харкові: трамвай зіткнувся з "Жигулями" (фото)

Водій автомобіля "ДАФ" від медичної допомоги відмовився. В результаті пожежі вогнем пошкоджено відсік двигуна, салон та напівпричіп автомобіля "ДАФ", відсік двигуна та напівпричіп автомобіля КрАЗ, а також зерно кукурудзи загальною вагою близько 25 тонн врожаю 2015 року. За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за "Порушення правил безпеки дорожнього руху".

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 200 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до 2-х років, або арешт на строк до 6-ти місяців, або обмеження волі на строк до 3-х років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3-х років або без такого.