Учора, 29 вересня, працівники Широківського райвідділу міліції провели санкціонований судом обшук в будинку по вул. Удегейській у Інгулецькому районі Кривого Рогу.

Як повідомляє прес-служба ГУМВС у Дніпропетровській області, у спальній кімнаті під диваном виявили автомат Калашникова зі складним прикладом калібру 5,45 мм, 61 патрон калібру 5,45 мм та два магазини до автомату.

"31-річний господар будинку пояснив, що вилучений автомат та два магазини до нього він придбав через соціальну мережу у березні 2014 року, а патрони придбав у невідомого чоловіка у вересні 2015 року і зберігав їх у себе вдома для самозахисту", - сказано у повідомленні.

Читайте також: На Львівщині затримали трьох чоловіків під час приготування наркотиків у лісі

Того ж дня працівники Дніпропетровського міського управління під час проведення обшуку в одному з будинків по вул. Петровського виявили та вилучили зенітний снаряд калібру 23 мм до зенітної установки "ЗСУ-23-2" та 9 патронів калібру 5,45 мм.

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

В Україні випустили нову 5-гривневу монетку: чому вона унікальна

Показати ще

25-річний власник бойових припасів пояснив, що вилучені патрони йому протягом 2014-2015 років подарували знайомі, а зенітний снаряд на початку вересня 2015 року він забрав у підлітків на житловому масиві Ігрень.

Обом правопорушникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.