Репера Сергія Ларькіна (Ларсон), який помер після ДТП в неділю, 26 вересня, сьогодні провели в останню путь.

Про це пише ТСН,

Біля Свято-Троїцького собору, де відбулося прощання зі співаком, зібралися близькі Ларсона - його родичі, дружина Марина, товариші по службі Сергія, з яким репер воював у АТО.

Вони приїхали до собору на авто, з якого звучала композиція Віктора Цоя "Група крові" у виконанні Ларсона. Друзі артиста розповіли, що це була його улюблена пісня.

Як стало відомо, ймовірно, наближена до владних кіл Анна Герасимчук у справі проходить лише власницею позашляховика Cadillac Escalade. Саме це авто з номерними знаками АА 2255 НК збило Сергія Ларкіна 17 вересня на вулиці Урицького біля ТРЦ "Ультрамарин".

Популярні новини зараз

Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації

Німеччина запровадила фінансові зміни для українців: доведеться заплатити за безкоштовне

У жовтні українці отримають одразу три платіжки за газ: за що доведеться доплачувати

По 3600 грн щомісяця виплачуватимуть пенсіонерам: хто може отримати гроші

Показати ще

Читайте також: Репер Ларсон помер після ДТП

Раніше повідомлялося, що жінка, яка керувала авто в момент аварії, і є її власницею, Ганною Герасимчук.

Проте зараз адвокат підтвердив достовірність інформації, яку надав на своїй сторінці в соцмережі брат репера - Михайло. За кермом авто класу "люкс" в той день знаходилася лікар-фахівець і керівник клініки "Альтера" Ірина Скляренко.

Герасимчук, судячи з матеріалів справи, дійсно є "власницею автомобіля".

"Я не маю підстав не довіряти даним, які отримав брат Сергія. Дійсно, ця жінка, Ірина Скляренко, була за кермом. Анна Герасимчук проходить у справі як власниця машини Cadillac Escalade", - зазначив юрист.

Циганков додав, що досі не допущений до документів, так як Сергія не визнали потерпілим. Зараз він - "свідок, який не може дати свідчення".

Ні водій, ні власниця злощасної машини за вісім днів, що минули з моменту аварії, з родиною Сергія не вийшли на контакт і ніякого інтересу до справи не проявляють.